Photo: Profimedia

JE LI TO ZAISTA MOGUĆE? Nećete vjerovati što je izveo Messi!

Autor: Hina/Ivor Krapac

Nakon što je propustio prošlo kolo Lige prvaka u kojem je Barcelona proteklog tjedna u Kijevu s 4:0 slavila protiv domaćeg Dinama, Lionel Messi ponovno će pauzirati u najjačem klupskom kontinentalnom natjecanju jer je dobio odmor. Messija neće biti protiv mađarskog Ferencvaroša, a iz Španjolske stižu informacije da u tome glavnu ulogu ima on sam.

Kako pišu španjolski mediji, sve više do izražaja stižu glasovi da Messi bira utakmice na kojima će igrati. Ako je zaista tako, susret s mađarskim klubom koji je na rasporedu u srijedu navečer u Budimpešti u petom kolu skupine G očito mu se ne uklapa u planove.

Trener Barcelone Ronald Koeman priopćio je da za dvoboj s Mađarima neće konkurirati ni Marc-Andre Ter Stegen i Filipe Coutinho, koje je odlučio odmoriti, a zbog ozljeda nedostaju i Gerard Pique, Ansu Fatty, Sergio Roberto i Samuel Umtiti.

Barcelona je već osigurala plasman u osminu finala Lige prvaka sa sve četiri pobjede u skupini G, u kojoj će u zadnjem kolu igrati protiv Juventusa.

Autor:Hina/Ivor Krapac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.