Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Jaki kandidat ne želi preuzeti Dinamo, poslao poruku Barišiću: ‘Nove Skupštine bez tog nema’

Autor: Ivor Krapac

Nakon što je završena Skupština Dinama, traju reakcije na zbivanja na Maksimiru, a od skupštinara, svoj dojam je pred novinarima iznio Mladen Vedriš.

“Ovo je događaj koji pravno stoji s aspekta stabilnosti kluba, mislim da nema osnove za osporavanje, a tko će to osporavati, to ćemo vidjeti”, rekao je Vedriš, smatrajući da je na ovoj sjednici sve bilo čisto.

Kako dalje? Mladen Vedriš tražio je da se radi na donošenju Statuta, bez čega se ne može dalje, u novi saziv Skupštine Dinama.

“Statut mora biti predmet na sljedećoj Skupštini, novi saziv Skupštine morao bi se birati po tom novom statutu. Kod procesa odlučivanja, to nije samo pitanje kvantitete, bitno je da u novu Skupštinu uđu ljudi koji imaju dobru volju, ali i kompetenciju za vođenje kluba”, rekao je.

‘Ovo ne može biti dom Dinama’

Mladen Vedriš dotaknuo se i stadiona.

“Ovo mjesto gdje se nalazimo ne može biti dom Dinama”, upozorio je Vedriš.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Spomenuo je i svoje planove, a oni ne uključuju borbu za mjesto koje sada drži Mirko Barišić.
“Ja se neću kandidirati za predsjednika, a što se tiče funkcija, svaka funkcija obvezuje. To se odnosi na nogomet, na politiku, na sve sfere života”, rekao je.

Je li ovo bio konačni poraz Zdravka Mamića u Dinamu? Mladen Vedriš o tome nije htio u detalje.

“Ne bih govorio o pobjedama i porazima, govorimo kojim ćemo putem krenuti. Prošlost je to razdoblje u kojem je Mamić donosio kvalitetu klubu, ne bih rekao da je Mamić budućnost”, rekao je.
Barišić izigrao navijače i pobijedio, razdor na ključnoj odluci za Dinamo: ‘Mamićevci’ se nisu pojavili, trojica im srušila plan

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.