Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

JAKA PORUKA BJELICE MAMIĆIMA! Nije dugo čekao izreći svoje mišljenje

Autor: Gordan Šojat

Izgleda kako će i Hrvatski nogomet ove sezone dobiti svoju sapunicu koja je počela raskidom “braka” između Bjelice i Dinama ili možda bolje rečeno Mamića.

Tako se trener Dinama našao pogođenim nekim izjavama Bjelice i ponajprije “kuloarskim” pričama te je u intervjuu za SN izjavio kako Bjelica ima problem sa sujetom.

Naravno kako Bjelica nije dugo čekao s komentarom pa je danas na društvenoj mreži jednostavno napisao: “Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji!” komentirao je vrlo jasno Bjelica.

Podsjetimo čega sve dotakao Mamić Jr. glede bivšeg trenera Dinama: “Provlači se teza da su Neno i momčad zaradili. Da, oni su zaradili dio. Dinamo troši 45 ili 50 milijuna, oni su zaradili pola, ili više od pola. Ali tko je njima omogućio da to zarade? To je klub, Uprava, Mirko, Zdravko, oni su im napravili bazu. Neno i ja nismo imali posebno dobar odnos, ali nismo imali ni loš odnos, imali smo nekakvog poštovanja, gdje sam se ja stavio sa strane i nisam se miješao. Radi se o jednom vrlo dobrom treneru koji je napravio rezultat. Ali nije Neno igrao na terenu, igrali su igrači, koji su zaslužni. Kad pratimo medije, ispada da je Neno ušao u Ligu prvaka, a nije, nego momčad koju je Uprava kluba dovela i platila i napravila bazu da on to napravi. Žao mi je da momčad nije u prvom planu, da igrači nisu u prvom planu. Svi ističu „Bjelica i njegov stožer“, da, sjajan posao, radi se o sjajnom treneru. Iako, ja moram biti iskren, meni je to famozno proljeće nakon 50 godina – super, ali igrali smo osminu finala, jesmo dobili medalju za to, što se dogodilo?”, rekao je Mamić i nastavio,

“Neosporno je da je on bio njihov trener, imaju odličan odnos. I ja se čujem s bivšim igračima, zašto se ne bi čuli, ja nemam s tim problema. Ali nije korektno da on to izjavljuje u novinama i to je pokušaj destabilizacije. On je vrlo pametan, radi na svom marketingu i treba mu čestitati. Ali to nije fair prema tim dečkima.  To je vaš intimni odnos, zašto to isticati i stavljati igrače u neugodan položaj? Zamislite da sam ja, recimo, ljut na Nenu i možda sad ja zato što se Dilaver čuje s njim, ili Ademi, Moro, ja ga neću staviti u momčad. Ima sujetnih trenera”, zaključio je Zoran Mamić.

Sada mi se pitamo tko je zapravo onda i doveo Bjelicu za kormilo plavih, i zašto u Dinamu pokušavaju umanjiti zasluge trenera koji je skinuo Dinamovo proljetno prokletstvo?

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.