Ilustracija/Screenshot/YouTube

IZNENADA PREMINUO NOGOMETAŠ (32): Pretpostavljalo se da je bolest, onda je stigao uznemirujući detalj…

Autor: I.K.

Oussou Konan Anicet, nogometaš iz Obale Bjelokosti koji je bio član saudijskog kluba Al-Bukiryah, iznenada je preminuo u 33. godini. Anicet je bio na odmoru u svojoj domovini, odakle je tijekom posjeta obitelji stigla tužna vijest, s prvim informacijama koje su govorile o smrti od nepoznate bolesti.

Istraga je, međutim, bacila drugačije svjetlo ne iznenadni odlazak 32-godišnjeg nogometaša. Otkriveno je da je Anicet u vrijeme odmora kod kuće – ubijen.

Kako su objavili mediji u Obali Bjelokosti, nogometaš je preminuo nakon trovanja, a poznat je i prvi osumnjičenik za zločin. Radi se o Anicetovom rođaku, za kojeg se sumnja da je otrov stavio u čašu vina koje je nogometaš pio.

Ne zna se motiv

Zločin koji je razotkrila istraga dogodio se na početku tjedna, zna se glavni osumničeni, ali još nije poznat motiv ubojstva.

Dodatne informacije mogao bi otkriti nastavak istrage.

Karijera duga 15 godina

Tragična smrt prekinula je karijeru iskusnog nogometnog napadača koji je profesionalno igrao od 2006. godine. Osim kod kuće, iskustvo je skupljao u u inozemnim klubovima, uključujući tri postaje u Europi.

Aniset je na europskom tlu bio igrač turskog Gaziantepa, finskog HJK-a iz Helsinkija i švicarskog Stade Lausannea.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.