Foto.Profimedia

IZJAVOM ŠOKIRAO BARCU! Već mu je stigao odgovor koji će odjeknuti

Autor: Gordan Šojat

Nakon pobjede PSG-a nad Manchester Unitedom Brazilac Neymar je uzburkao duhove na nogometnoj sceni svojom izjavom.

Naime, zvijezda PSG-a je izjavio: “U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem. Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno.”

Naravno to je najviše pogodilo navijače Barce pošto su ovo ljeto jedva uspjeli dogovoriti ostanak Argentinca na Blaugrani.

Messi koji je više puta želio otići možda se i zaputi u Grad svjetla pošto je teško vjerovati kako Barcelona može vratiti Neymara a Messi je u zadnjoj godini ugovora.

Naravno na odgovor Neymaru nije trebalo dugo čekati a oglasio se kandidat za predsjednika Barce Joan Laporta, koji se želi vratiti na mjesto na poziciju na kojoj je već bio vodeći klub od 2003. do ’10.

“Čuo sam što je izjavio. Imam puno toga za reći, ali neću jer bi to moglo unijeti nemir u momčad. Normalno je za njega da to kaže jer su njih dvojica prijatelji”, rekao je Laporta u intervjuu za Radio Kataloniju.

Jednako tako Laporta zagovara svoj izbor kako bi uspio uvjeriti Messija da ostane u Barceloni.




“Redovito se čujemo. U kontaktu smo. Moram imati autoritet predsjednika da bi razgovarali o obnovi ugovora i da bih mu dao ponudu koju možemo. Messi je svjestan da ću ja ispuniti što god mu obećao. On čini razliku i sa sportske strane i financijske. Leo voli Barcu i uvijek će pomoći klubu. Vjerujem da će pričekati odabir novog predsjednika prije nego što odluči o budućnost” kazao je Laporta.

Na pitanje što bi se dogodilo kada bi Argentinac otišao iz klupa Laporta je rekao:

“Barca bi preživjela, ali je bolje da ostane iako to neće biti lako. Neće se tu raditi o novcima nego o ljubavi.”

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.