Photo: Profimedia

IZGLEDA KAKO JE PROBLEM U REALU: Srpski nogometaš procvao nakon što je otišao iz Kraljevskog kluba

Autor: Gordan Šojat

Luka Jović koji je doživljavao teške trenutke u Realu iz Madrida, od kada se vratio u staro jato u Eintracht iz Frankfurta doživljava pravi preporod.

Naime, Jović je u Realu bio apostrofiran kao jedan od najvećih promašaja pošto se ovaj igrač nikako nije mogao snaći u Kraljevskom klubu, te je nakon sezone i pol vraćen nazad od kud je i došao u Njemačku.

Po dolasku u Eintracht Jović je procvao, zabio je tri gola u tri utakmice, a bio je presudan sa svoja prva dva pogotka odmah na prvoj utakmici protiv Schalkea.

I tako se Luka Jović oslobodio okova Reala i odmah podsjetio da se radi o nogometašu koji je vrijedio 70. milijuna eura, a sam Jović nikada nije prestao vjerovati u sebe što je i izjavio nakon zadnje utakmice protiv Arminije na kojoj je zabio gol.




 

“Ne gledam toliko u budućnost. Fokusiran sam na Frankfurt i na to da se oporavim 100 posto, da mogu ponovo igrati svih 90 minuta. Nemam se ja što dokazivati  bilo kome. Znam da sam dobar nogometaš”, rekao je Jović.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.