Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija

IZBORNIK SRBIJE: ‘HRVATE MORAMO DOBITI’ ‘Moji Srbi uvijek pretjeruju, ali moramo ih konačno pobijediti’

Autor: P.V.

Toni Gerona već je dvije godine izbornik Srbije. Nije se proslavio na ovom Euru, ali neće odustati u misiji “dizanja Srbije” na globalnoj rukometnoj karti.

Rekao je da je imao 50 igrača u konkurenciji za reprezentaciju, ali da je razlika između Hrvatske i Srbije i dalje golema.

“Evo vam jedan primjer. Primjer Šušnja iz Hrvatske. On je bio pozitivan, ali zamijenio ga je Željko Musa, igrač koji je igrao na europskim i svjetskim prvenstvima, Olimpijskim igrama. A kod nas je bila situacija da kad netko ispadne, da ga mijenja igrač koji gotovo pa i nemaju susreta na takvom nivou”, rekao je u intervjuu za Mondo.

Težak ždrijeb

“To je velika razlika. Imate nekog tko je navikao igrati pred 9000 gledatelja, a sa druge strane mi nemamo takvih zamjena”.

Kad na kraju analizira nastup…

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

“Ždrijeb je jako bio težak za nas, ali tu ne možeš ništa. Formula? Ako želimo jednog dana početi nešto osvajati, moramo početi pobjeđivati momčadi kao što su Francuska i Hrvatska. I na kraju i na početku prvenstva”, rekao je Gerona.

“Da smo pobijedili Hrvatsku ili Francusku i da smo imali šansu proći u drugi krug, imali bi šansu doći do uspjeha, jer bi se neki oporavili.”, zaključio je Toni i na kraju dodao da “Srbi uvijek pretjeruju, ali ih zato voli”.




Što bi bilo kad bi bilo…

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.