Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

IZBORNIK POVUKAO IZNENAĐUJUĆI POTEZ NAKON ‘PADA’ SRBIJE Nitko nije očekivao da će baš njega pozvati u pomoć…

Autor: P.V.

Hrvoje Horvat, izbornik muške rukometne reprezentacije, pokušava “zakrpati rupe”. Srbija je pala nakon poraza protiv Francuske, ali ništa još nije gotovo…

Naime, izbornik je u nedjelju odlučio pozvati trojicu novih igrača u Szeged na Europsko prvenstvo.
Tako će se tijekom dana momčadi pridružiti Jakov Gojun (za reprezentaciju nije igrao od 2018.), Tomislav Severec i Dominik Kuzmanović. Severec je lijevi vanjski, a Kuzmanović je golman. Obojica su članovi našičkog Nexea.

Posebno je iznenađenje poziv Jakovu Gojunu. Svojevremeno najbolji obrambeni igrač svijeta od reprezentacije se oprostio prije četiri godine.

Hrvatska favorit u ponedjeljak

Iz Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) su pozivanje novih igrača objasnili svrhom predostrožnosti uoči utakmice s Ukrajinom, koja je na rasporedu u ponedjeljak od 18 sati, s obzirom na nova PCR testiranja na koronavirus koja će se obaviti u nedjelju i ponedjeljak.

Screenshot: Instagram/Hrvatski rukometni savez (hrs_insta)

Srbija je “pala” 23:20  u susretu 2. kola skupine C u subotu i Hrvatska je vrlo blizu plasmana u drugi krug natjecanja. Za taj rezultat potrebna joj je pobjeda protiv već otpisane Ukrajine u 3. kolu te da Srbija ne svlada Francusku u posljednjem dvoboju skupine u ponedjeljak od 20:30.

Francuska je vodeća u skupini s četiri boda, Hrvatska i Srbija imaju po dva, dok je Ukrajina bez bodova.




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.