Foto: Duje Klaric / CROPIX/Ilustracija

IZ DINAMA EKSPRESNO ODGOVORILI TORCIDI: ‘Žao nam je, ali trebali ste napraviti samo jednu stvar’

Autor: Andrija Kačić Karlin

Počela je utakmica, a cijela južna tribina koja je bila predviđena za smještaj nekih dvije tisuće Hajdukovih navijača – bila je prazna. Kako, zašto? Torcida je ostala ispred stadiona.

Kako saznajemo, članovi Torcide odlučili su bojkotirati utakmicu. Rekli su i razlog svoje odluke. Policija im ne dopušta unošenje transparenata na stadion. To je izazvalo prijepor između snaga reda i Hajdukovih navijača.

Policija je strogo rekla, na stadion se mogu unijeti bubnjevi, megafoni, ne i transparenti.

Dinamo se oglasio

Očito je i Dinamo u cijeloj priči, koji se i oglasio:

“Prije četiri dana su im poslane precizne upute oko unosa navijačkih rekvizita, transparenata i eventualne koreografije, sa svim detaljima gdje trebaju što poslati i kada doći. S obzirom na to da su to ignorirali i došli bez najave sa zastavama, bubnjevima, megafonima i transparentima mi im, kao što smo i najavili u tim uputama, ne možemo dozvoliti unos. Naravno, oni koji imaju karte mogu ući unutra ali bez transparenata, jer ih nisu najavili kako smo ih zamolili”, rekli su iz Dinama.

I dodali:
“U petak smo ponovno zamolili šefa sigurnosti Hajduka da priča s Torcidom da nam pošalju ako nešto žele unijeti i oni su to ignorirali.”

I ostade jušna tribina posve prazna…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.