Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Istra propustila šokirati Lokose u derbiju začelja! Za Lokose debitirao bivši Vatreni

Autor: HINA

U derbiju začelja Prve HNL Lokomotiva i Istra 1961 su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez golova.

Lokomotiva je bolje otvorila utakmica i bila konkretnija momčad na terenu. Međutim, prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka.

Najbolju priliku domaćin je imao u 42. minuti, Karačić je ubacio s desne strane na drugu stativu, gdje je Ćuže pucao preko gola.

Istra je u nastavku susreta zaigrala nešto aktivnije, a najbliže golu gosti su bili u 79. minuti kada je Gržan s lijeve strane pucao pokraj gola.

Za Lokomotivu je posljednjih pola sata zaigrao Josip Pivarić koji je stigao iz kijevskog Dinama. Vlasnik svjetskog srebra sa SP-a u Rusiji se tako nakon tri ukrajinske godine vratio u HNL.

Kolo se nastavlja u subotu utakmicama Šibenik – Osijek, te Gorica – Hajduk, dok će u nedjelju snage odmjeriti Varaždin – Dinamo i Rijeka – Slaven Belupo.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 13 bodova koliko ima i Gorica uz utakmicu više. Hajduk i Osijek imaju po 10 bodova.




Istra i Lokomotiva imaju po pet bodova i začelje su barem privremeno prepustili Slaven Belupu i Šibeniku koji imaju po četiri boda.

Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.