Photo: Profimedia

ISPRIKA MU NIJE POMOGLA DA IZBJEGNE KAZNU: Moj postupak je bio užasan

Autor: Hina

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, najkorisniji igrač (MVP) prošle NBA sezone Giannis Antetokounmpo kažnjen je s jednom utakmicom neigranja zbog isključenja koje je dobio u posljednjoj utakmici njegovih Milwaukee Bucksa protiv Washington Wizardsa.

Antetokounmpo, koji je nominiran za MVP nagradu i ove sezone, tijekom druge je trećine utakmice protiv Wizardsa u utorak glavom udario suparničkog centra Moritza Wagnera.

No, kako nije ozlijedio suparnika, Antetokounmpo se izvukao sa samo jednom utakmicom zabrane nastupa koju će ‘odraditi’ u četvrtak protiv Memphis Grizzliesa.

Kako je Milwaukee još ranije osigurao prvo mjesto u Istočnoj konferenciji, ova kazna ustvari nema nikakvu težinu jer će Antetokounmpo biti na raspolaganju treneru Mikeu Budenholzeru već za prvu utakmicu doigravanja protiv Orlando Magica početkom sljedećeg tjedna.

Antetokounmpo se za svoj postupak ispričao odmah po završetku dvoboja protiv Washingtona.

‘Moj je postupak bio užasan. Kada bih mogao vratiti vrijeme, ne bih to ponovio. No, svi smo mi ljudi i griješimo’, kazao je Antetokounmpo.

ZVIJEZDA POZNATOG SHOWA SKINULA SVE SA SEBE PA ŠOKIRALA: Najljepši igrač lige je homoseksualac




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.