Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

ISPRIKA HRVATSKIM NAVIJAČIMA: ‘Na kraju moramo biti i zadovoljni’

Autor: Ivor Krapac

Marino Marić bio je najraspoloženiji pred golom protivnika u hrvatskom lošem početku Svjetskog prvenstva za rukometaše u Egiptu, zabio je sedam puta u dolasku do 29:29 protiv Japana, a u reakcijama nakon završetka utakmice nije mu bilo jednostavno objasniti što se dogodilo u Aleksandriji.

Hrvatska je započela svoj put u skupini C daleko od izdanja kakvo se očekivalo, što se jasno dalo vidjeti na Marićevu licu i u njegovim riječima pred kamerama RTL-a nakon susreta.

‘Nezahvalno je pokušati objasniti neke stvari. Ispričavam se zbog ovakve loše partije, očekivali smo da će ići lakše’, rekao je Marić.

‘Oni su na početku djelovali brzo na terenu, a mi smo se pogubili. Zabijali su nam golove lako, no uspjeli smo se podići i na kraju smo imali i par lopti za vodstvo. Teško je ovo komentirati’, dodao je najefikasniji hrvatski igrač u ovom susretu.

‘Djelovali smo i zbunjeno i sporo, nismo mogli odgovoriti njihovoj brzini, a na kraju moramo biti zadovoljni i s jednim bodom’, dodao je Marić.

‘Japan je ekipa koju krase ekstremna brzina i pokretljivost, mislili smo da će biti dosta lakše. Ovo nam može biti opomena i može ići u dva smjera, u super smjeru, ali i tako da ne ide na bolje. Moramo probati biti pozitivni, posložiti obranu, biti kompaktni’, nastavio je hrvatski adut na crti.

‘Napravili smo puno pogrešaka, dali smo im previše lopti. U prvom poluvremenu smo bili u šoku, na kraju smo se vratili i možemo biti sretni s bodom’, zaključio je Marić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.