Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

IPAK ĆE BITI KAKO PPD ZAGREB ŽELI: Hrvatski rukometni savez odlučio!

Autor: F.F

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza je danas izglasao kako će se hrvatsko prvenstvo odgoditi do 26. svibnja. Tome se protivio Nexe iz Našica , a dovoljno govori da jedini član uprave, od njih 11, koji je glasao protiv te odluke bio predsjednik Nexea Josip Ergović.

Također su odlučili da se prvenstvo mora završiti do 27. lipnja, što pak znači da će klubovi morati odigrati 12, 13 utakmica u 32 dana. Sve je krenulo probojem korone u PPD Zagreb koji nema seniorskih igrača za nastaviti prvenstvo. Zagreb je odustao i od Lige prvaka, a jedino gdje će se morati natjecati je SEHA, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći u tom prvenstvu.

HRS je obećao kako bi se do nastavka prvenstva svi igrači trebali cijepiti.

Naporan tempo za klubove

“Mišljenje RK PPD Zagreb po pitanju završetka Paket24 Premijer lige je potpuno jasno, smatramo da se liga treba i mora završiti u dvoranama naših klubova, i to u roku do 30. lipnja koji je optimalan rok da osiguramo minimum neophodnih uvjeta i regularnost prvenstva, a koji je i krajnji rok po EHF-u”, napisali su u službenom prioćenju iz PPD Zagreba.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se odigrati prvenstvo nakon stanke jer rukometaše čeka pakleni tempo…

 




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.