Picasa

INTERU SAMO BOD U RIMU: Pogledajte kako su se izvukli na samom kraju utakmice!

Autor: Tea Šojat

Nogometaši drugoplasiranog sastava talijanskog prvenstva Intera nisu se uspjeli približiti vodećem Juventusu na tri boda razilke nakon što su na gostovanju kod Rome u 34. kolu odigrali 2:2.

Inter je poveo golom De Vrija (15) koji je bio najviši u skoku nakon udarca iz kuta, no Roma je poravnala u samoj završnici prvog poluvremena preko Spinazzole (45+1), a dojam je kako je sudac Di Bello pogriješio jer u začetku akcije Rome nije dosudio prekršaj na Lautaru Martinezu.

U nastavku je Roma stigla i do prednosti Mhitarjanovim golom (57), a Inter je još jednom oštećen u 70. minuti kada nije dobio kazneni udarac iako je Eriksenov pokušaj iz slobodnog udarca igrač Rome u živom zidu evidentno zaustavio rukom.

Ipak, Inter je pred sam kraj utakmice ipak dobio kazneni udarac jer je Spinazzola u 87. minuti promašio loptu i pogodio Mosesa u nogu, a sigurni izvođač najstrože kazne za konačnih 2:2 bio je Lukaku (88-11m).

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Rome.

Drugi Inter sada ima 72 boda, pet manje od vodećeg Juventusa, koji će u ponedjeljak igrati protiv Lazija, a jedan više od treće Atalante, dok je Roma peta s 58 bodova, dva više od šestog Milana i sedmog Napolija.




 

Borussia opet iznenađuje: Pobijedili engleske velikane i doveli tinejdžera za ogroman novac




 

 

 

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.