Foto: Profimedia

INTER POČINJE SANJATI SCUDETTO: Conte nahvalio Perišića

Autor: GIŠ

Nakon sinoćnje pobjede nad Parmom 2:1, Inter se odvojio od prvog pratitelja Milana na šest bodova i napravio je veliki korak prema osvajanju scudetta.

Pobjedu Interu donio je Alexis Sanchez koji je zabio doppiettu dok je Hernani uspio smanjiti na 2:1, ali crno plavi uspjeli su zadržati prisebnost do kraja i osigurati pobjedu.

Oba naša igrača u Interu Marcelo Brozović i Ivan Perišić bili su u startnoj postavi, a Marcelo je odigrao do kraja dok je Perišić izašao iz igre u 84. minuti i zaradio ponovno pohvale trenera Contea.

“Naša prednost u odnosu na Milan sad je šest bodova i ona je stvarna, ali ona nad Juventusom od deset nije jer oni imaju utakmicu manje. Moramo se okrenuti sebi, biti sretni i ponosni na ono što radimo i kako igramo. Puno smo bolje plasirani na ljestvici nego lani u ovo vrijeme, ali znam da je pred nama još 13 utakmica, još 13 finala Serie A”, rekao je o utakmici i borbi za scudetto Conte pa nastavio:

“Definitivno rastemo kao momčad. Sanchez je došao kod nas iz Manchester Uniteda, u kojem je jedva igrao, a onda se ozlijedio. Sad se sve to vraća. Prije smo imali samo Lukakua i Martineza i stalno se morali moliti da nam se netko od njih ne ozlijedi, ali sad imamo i pravu alternativu. Arturo Vidal vraća se u formu i sve je bliže vrhunskim izvedbama. Ivan Perišić također je strašno narastao i pokazuje velik napredak. Sve nas to vodi prema cilju”, rekao je trener Intera.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.