Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

IDE U KLUB KONTROVERZNOG GAZDE: Sletio na potpis pa poslao poruku Daliću!

Autor: Matija Majdak

Više nema nikakve dvojbe, Mirko Marić napušta Osijek i seli u talijanskog drugoligaša Monzu.

Talijani bi za 25-godišnjeg napadača trebali platiti 4,5 milijuna eura, a Osijeku će pripasti i 20% od sljedećeg transfera.

Inače, Marić je u Italiju otputovao privatnim zrakoplov koji je po njega poslao vlasnik Monze Silvio Berlusconi.

‘Jako sam sretan što sam ovdje, želim zahvaliti Berlusconiju, Gallianiju i Antonelliju što su vjerovali u mene. Vjerujem i ja u ovaj projekt i želim s Monzom ući u Serie A. U Hrvatskoj ima puno ljubitelja talijanskog nogometa, mnogi nogometaši sanjaju o tome da zaigraju ovdje. Moji idoli su Pippo Inzaghi, Paolo Maldini, Ibrahimović i Ronaldinho’, rekao je Marić pa poslao poruku i izborniku Vatrenih Zlatku Daliću:

‘Pokazat ću da četiri i pol milijuna eura uložena u mene nisu promašaj, želim pomoći Monzi da pobjeđuje. Naravno da bih volio dobiti i poziv u hrvatsku reprezentaciju, ako budemo pobjeđivali, zašto ne.’

POTVRĐEN TRANSFER: Kao klinac nosio dres Dinama, sad potpisao za Rijeku




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.