Foto: Marko Todorov / CROPIX

IDE PA NE IDE: PPD Zagreb vodio, da bi se u posljednjim sekundama spašavao od poraza

Autor: Mario Lacković

Rukometaši PPD Zagreba upisali su prvi bod u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Plinari su na gostovanju u Norveškoj kod Elveruma odigrali remi, 30:30.

Rukometaši Zagreba odigrali su odlično prvo poluvrijeme kada je na semaforu pisalo +5 za naše rukometaše. Momčad Veselina Vujovića diktirala je tempo utakmice, da bi u 23. minuti bilo +3 za Zagreb. Na kraju prvoga poluvremena PPD radi seriju od 5 golova zaredom i odlazi s tim na odmor. U drugom poluvremenu Norvežani se bude. Malo po malo grickaju Zagrebovu prednost da bi u 46. minuti izjednačili na 25:25 te na koncu poveli s 26:25. Osjetio se pad u igri Zagreba. U posljednje dvije minute ušlo se s rezultatom 29-29, a Zagreb je imao i igrača manje. Nakon što hrvatski prvak nije uspio realizirati napad, domaćin je 15 sekundi prije kraja izborio sedmerac koji je u vodstvo pretvorio Alexandre Bonz. Zagrebu je ostalo tek nešto više od 10 sekundi za izjednačenje i u posljednjim trenucima Šipić je zabio za 30-30.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Kod Zagreba najefikasniji su bili Ante Gadža s osam golova, te Matej Hrstić i Damir Bičanić s po pet golova, dok su u domaćim redovima najefikasniji bili Blonz s osam golova i Bjorn Gudjonsson s pet pogodaka. Na ljestvici vode Barcelona i PSG s po 10 bodova, Pick Szeged ima devet bodova, Aalborg osam, Flensburg-Handewitt sedam, Celje PL ima dva boda, a PPD Zagreb i Elverum Handball su osvojili prvi bod.




U idućem kolu Zagreb 10. studenog gostuje u Celju kod Pivovarne Laško.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.