Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ibrahimović sasvim otvoreno: ‘Rekao sam Heleni da zaslužuje biti udana za mene, odbila me’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Jedan od onih koji priča bez dlake na jeziku svakako je Zlatan Ibrahimović, a nedavno se poprilično razvezao i to o svom privatnom životu.

Njegov intervju koji je dao Piersu Morganu svakako je zapalio javnost, a sad su isplivali i neki detalji o njegovoj supruzi.


Poznato je da je njegova Helena 11 godina starija od njega i uspješna je poduzetnica, a mnogi smatraju da je ona zaslužna za Ibrine brojne dobre investicije. Inače, iako su zajedno više od 20 godina i imaju dva sina, nikada se nisu vjenčali. Ibrahimović je otkrio kako je sve počelo.

Ignorirala ga je

“Kako je počelo? Pa nisam odustajao kada sam vidio plavušu. Bio sam u svojem Ferrariju i htio sam biti kul, a i ona je imala dobar auto. Parkirao sam se i rekao sebi: ‘Probaj biti kul‘. Potpuno me ignorirala i rekao sam joj: ‘Takav odgovor nisam htio dobiti‘. Kad sam bio mlad, bio sam sramežljiv.”, rekao je i nastavlja:

“Nisam bio tip kakav sam danas. Kada sam prvi put došao u grad imao sam 18 godina i nisam znao za te plavuše. Tamo odakle sam ja imamo drugačije porijeklo, drugačiji smo tipovi ljudi, a drugačije su i djevojke. U gradu sam vidio plavuše, drugačije pokrete, nisam prije toga bio u gradu. Kad sam vidio Helenu, rekao sam: ‘Je*** te, kako lijepa djevojka‘ i ignorirala me. Pomislio sam kako to nije ok. Znao sam prijatelja koji ju je poznavao, slao sam joj poruke i ignorirala me, ali nisam odustao. Na kraju se otvorila šansa”, otkrio je Ibra.

imago/Ulmer/Lingria/Guliver Image

Otkriva u nastavku:

“Prvu poruku, u kojoj sam joj napisao jednu priču, potpisao sam s ‘Crveni‘ da ne bi znala tko je to jer je moj Ferrari bio crven. Ona mi je odgovorila i potpisala poruku s ‘Crni‘ jer je njen automobil bio crn. Počeli smo pričati, ali bila je 11 godina starija od mene. Bio sam nezreo, a ona elegantna, znala je što radi i što hoće.”

I tako je krenula njihova priča:

“Dvije godine smo se zabavljali. Nakon toga sam preselio u Italiju i rekao joj da je vrijeme da dođe i da probamo inače nećemo znati što bi bilo i kako bi ispalo. Moram reći, da nije bila 11 godina starija, ne bi izdržala. Bio sam divlji, imao drugačiji način pokazivanja ljubavi, drugačiji temperament, ali bila je strpljiva. Zbog svojih je godina i dalje tu. Bila je zrelija, strpljiva ili je u meni vidjela investiciju. Vidjela je budućnost.”
imago/Stellan Danielsson/guliver image

Morgan ga je pitao zašto se nikada nisu vjenčali iako imaju dva sina tinejdžera.

“Pitao sam ju da se uda za mene i rekla je: ‘Ne‘. Bilo je to prije nekoliko godina. Rekao sam joj: ‘Nakon 20 godina zaslužuješ biti udana za mene, a ona mi je rekla: ‘Nemam potrebu biti udana za tebe da budem s tobom‘. Ona je jaka, baš je jako jaka.”

Kako mu se bilo lako snaći s tim porazom…

“Pa mislim da je to kul jer kad to napraviš onda stekneš više poštovanja od mene. Ne moram stalno pobjeđivati”.

Hoće li probati opet?
Tražio je ovaj Hrvat jugo himnu na svom pogrebu, a umro je sam u bijedi

“Ma ne, imala je šansu, neće dobiti drugu, ali ima već dva sina, to je veća stvar nego da je udana za mene. Iskreno, nije mi potreban papir da bih dokazao da je moja. Ona je moja bez obzira na papir. I godine su napravile razliku. Partneri se promijene pa nakon pet godina nisu isti. Mislim da ni vi nemate ženu kakvu ste imali kad ste ju upoznali.”

Govorio je o svojoj djeci…

“Da igraju nogomet kao ja? Pa da, zašto ne? Igraju za Milan, vrlo su fokusirani i važno je da to ne rade za mene. Sad kad imam njih, vodim ih na utakmice i vidim roditelje koji dovode djecu i tjeraju ih da rade neke stvari i to je problem. Nogomet je najveći sport na svijetu, stvara puno novaca i ti roditelji puno ulažu u djecu i odjednom više nisu roditelji, nego treneri, agenti, pravnici, ali važno je da znaju da ne mogu napraviti da djeca to rade za njih, nego za sebe. Sretan sam što moja djeca to rade za sebe”, zaključio je Ibra.

U svakom slučaju, nije dosadan, tako je oduvijek i bilo…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.