Foto: Tom Dubravec / CROPIX

HUMANITARNA AKCIJA: Evo kako možete doći do dresa u kojemu su igrali naši Vatreni

Autor: Mario Lacković

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras na Poljudu igra kvalifikacijsku utakmicu s Mađarskom. Počinje u 20:45, a možete ju pratiti na Novoj tv. No ako slučajno želite dres u kojemu su naši igrači nastupali protiv Mađara, to vam se može ostvariti uz pomoć humanitarne akcije kojoj se podržava rad zaklade “Vatreno srce.”

Uvijek ste sanjali imati na zidu dres s utakmice hrvatske reprezentacije? Želite imati dres u kojem su igrali Luka Modrić, Ivan Rakitić i ostale zvijezde hrvatske reprezentacije, a pritom još donirati novac u humanitarne svrhe? Imamo savršeno rješenje za vas! Sav prihod namijenjen je zakladi Vatreno srce – objavili su na HNS-u.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Naime, nakon utakmice s Mađarskom, svi dresovi igrača koji su bili u rosteru idu na aukciju za udrugu Vatreno srce koja pomaže djeci slabijeg imovinskog stanja. Riječ je o zakladi koju su prije desetak godina osnovali igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije, pod ravnanjem Slavena Bilića, kako bi pomagali djeci diljem Hrvatske. Zaklada već godinama jako uspješno djeluje na području Lijepe naše, a prošle godine je na donatorskoj večeri, na kojoj su sudjelovali i ‘Vatreni’, skupljeno više od  800.000 kuna.




 Vatreni su prva reprezentacija koja će sve svoje dresove sa službenog nastupa staviti na dražbu. Na dresu će biti i autogram, pa će krajni korisnici imati originalni, korišteni i potpisani dres najdražeg reprezentativca. Velika je to stvar, jer osim što se reprezentacija vratila na Poljud, ova humanitarna akcija pokazuje koliko su reprezentativci osjetljivi prema djeci kojoj treba pomoć.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU! 

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Dnevno Sport (@dnevno_sport) on

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.