foto:profimedia

HULK OŽENIO NEĆAKINJU OD SUPRUGE! Ovo je priča kao iz nekog jeftinog ljubića

Autor: G.I.Š.

Brazilski nogometaš Hulk dospio je u središte pozornosti prije nekoliko mjeseci kada je najavio zaruke s Camillom Angelo.

Ništa ovdje ne bi bila čudno da mlada Camila nije nećakinja njegove supruge Iran Angelo koju je na kraju napustio nakon 12 godina braka s troje djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Você me ensinou o que é amar de verdade e, acima de tudo, o que é ser amado. Não tenho dúvidas quanto ao que desejo para mim de agora em diante: uma vida ao teu lado. Feliz aniversário meu Amor??? TE AMO MINHA PEQUENA?❤️??⭐️

Objavu dijeli Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Ubrzo su se Hulk i Camila vjenčali, Iran Angelo oglasio se za portugalske medije i otvorila je srce.




Još uvijek se ne može pomiriti s onim što se dogodilo.

“Kao da sam pokopala živu kćer. Još uvijek ne razumijem zašto mi se sve ovo dogodilo. Bol je velika, ponekad mislim da će mi iščupati srce. Bila mi je poput kćeri, dala sam joj sve, ostvarila je sve snove. Ne govorim samo o materijalnim stvarima, ali o ljubavi, pažnji. O svemu “, kaže nesretna Iran i nastavlja:

“Znala je za sve moje slabosti. Vodila sam je u pravom smjeru, davala joj bezuvjetnu ljubav i u svemu je bila savršena.”

Iran Angelo živi u Brazilu s djecom, dok su Hulk i Camila još uvijek stanovnici Kine.

(FOTO) MARIJA, ŠTO TO RADIŠ? Objavila fotku, prizor mnoge podsjetio na kultni erotski film!

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.