Foto: Marko Mrkonjic / CROPIX

HTJELI GA DINAMO I HAJDUK, PROCURIO DRUGAČIJI PLAN: ‘Smiješi’ se poraz na Maksimiru i Poljudu, ovo bi bio težak udarac

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Puno se pričalo o sjajnom mađarskom veznjaku u dresu Osijeka, Lazslu Kleinheisleru u kontekstu prelaska u Dinamo ili Hajduk, ali kako stvari stoje, ne bi trebao put nijednog hrvatskog velikana.

Osijekova želja bila je produženje ugovora s mađarskim veznjakom, no razlika između njegovih potraživanja i onog što je Osijek nudio bila je prevelika da bi se postigao dogovor.

Mađar je najplaćeniji igrač Osijeka te se zna da ima veliki ugovor, ali očito klub nije spreman ponuditi mu još jedan ugovor istog ili većeg iznosa.

Zamjena

Bio je sigurno jedan od najboljih igrača kluba otkada je 2019. stigao iz Astane, ali očito će na ljeto priča završiti, a možda već i ove zime, ovisno koju će ponudu dobiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)




“Pregovori s jednim inozemnim klubom oko njegovog transfera već su u poodmakloj fazi pa se nadam da  ćemo u sljedećim danima taj posao realizirati. Poznato je da imamo određene financijske ciljeve koje želimo ostvariti tijekom zimskog prijelaznog roka” rekao je direktor Osijeka Ivica Kulešević.

“Samo mogu reći da ćemo za Laszla dobiti određenu odštetu, ako se cijeli posao realizira. Važno je što je i Kleinheisleru ta opcija koja se pojavila prihvatljiva” zaključio je.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.