Foto Profimedia

HRVATU NISU ZABORAVILI ŠTO JE REKAO PROŠLE GODINE: Sad ga ismijavaju zbog toga!

Autor: Nino Matić

Nažalost ljubitelja košarka u Hrvatskoj Ivica Zubac nije uspio uću u finale Zapada iako su njegovi Clipersi ispali su iz doigravanja nakon što su prokockali veliki prednost od 3:1 u seriji protiv Denver Nuggetsima. Veliko je to razočaranje za momčad iz grada Anđela koji su slovili na početku sezone za najvećeg favorita lige.

Svi su već vidjeli veliki okršaj gradskih rivala Lakersa i Clippersa u finalu Zapada no Jokić i društvo nisu tako mislili. Poznato je da je Zubac prije dolaska u Clipperse igrao za Lakerse.

U veljači prošle godine je 216 cm visoki Čitlučanin Ivica Zubac u razmjeni nekoliko igrača završio iz Lakersa u Clippersima gdje je postao član starte petorke jer od početka trener Doc Rivers u njega ima veliko povjerenje.

Brojni navijači Lakersa čudili su se odluci da se Ivicu tradea u redove gradskog rivala. Kad je prešao u Clipperse Zubac nije krio svoje zadovoljstvo, a čak se našao i na udaru jer je u nekim izjavam pomalo i napao svog bivšeg poslodavca.

No ono što danas nakon sinoćnjeg ispadanja od nevjerojatnog Denvera i kraja sna o borbi za naslov prvaka upada u oči je jedna izjava hrvatskog centra.

‘Velik broj navijača Lakersa mi prilazi i govore: ‘Zašto smo te zamijenili?’ ili ‘to je bila velika greška.’ Svima njima odgovaram da se ne brinu za mene jer sam sada u boljoj momčadi.




‘Ako želite pogledati dobru košarku dođite nas pogledati’ napisao je tada na Twitteru Zubac.

Koliko je sad gorka ta njegova izjava procjenite sami. LA Clippersi očito sa sebe unatoč velikim očekivanjima ne mogu skinuti aureolu luzera. A postoji i ona stara uzrečica, ispeci pa reci. Naš Ivica Zubac to je najbolje osjetio na svojoj koži i postao je predmet ismijavanja na društvenim mrežama od strane navijača Lakersa.

JOKIĆ ZADIVIO SVIJET! Pogledajte koje je sve rekorde ‘skinuo’ slavni košarkaš

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.