Foto: Jure Miskovic / CROPIX

HRVATSKI TENISAČ ‘S WALL STREETA’ SVJETSKA SENZACIJA! Izbacio bivšeg Top 10 tenisača, a sve ovo radi iz zabave!

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Najljepše dane karijere živi naš tenisač Matija Pecotić. Kao zamjena je upao na kvalifikacije Delray Beacha te po prvi put u karijeri je izborio nastup na ATP turniru.

I nije tu stao. Napravio je senzaciju u prvom kolu. S druge mu je stajao  TOP10 tenisač, a danas 143. igrač svijeta Jack Sock (30). Pecotić je slavio s 6-2, 6-2 te ušao u drugo kolo.

Pecotić je tako s 33 godine i kao 784. igrač svijeta napravio najveći uspjeh u karijeri. Matija tenis više igra kao hobi jer je on direktor u kompaniji koja upravlja portfeljem nekretnina i posluje na 20 tržišta u SAD-u i Kanadi.

Nekad veliki talent

Bio je veliki talent i  harao Sveučilišnom ligom u Americi, ali u svemu ga je zaustavila operacija bruha nakon koje je imao tešku alergijsku reakciju na anesteziju.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli ᴄʀᴏᴀᴛɪᴀɴ ᴛᴇɴɴɪꜱ (@croatiantennis)

Danas radi od devet do pet, a opet pruža čudesne partije baš poput ove protiv Socka. Tako da Pecotić ima poprilično ispunjen život između posla i sporta.




Izborio je i osminu finala turnira gdje ga čeka Marcos Giron (29, ATP 55.) koji je s 6-4, 6-4 bio bolji od Benjamina Sheltona (20, ATP 42.). Život piše zanimljive priče, a možda i  ova postane još zanimljiva.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.