HRVATSKA NBA ZVIJEZDA BRANI JOSIPU LISAC: ‘Diva, respect. Hrvatine se bune, a veze s mozgom nemaju’

Autor: Dnevno

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (25), koji već petu sezonu igra u NBA ligi, na svojem službenom Facebook profilu odlučio je podijeliti svoje mišljenje o jučerašnjoj inauguraciji.

Igrač Portland Trail Blazersa nije htio iznositi političke stavove, ali o izvedbi himne u interpretaciji Josipe Lisac nije želio šutjeti i ostati imun.

“Diva i jedna od naših najboljih pjevačica ikad. Ako ne i naš najbolji glazbeni vokal ikad. Naša himna je jedinstvena, a pošto ju je otpjevala na svoj način naravno da se velike Hrvatine bune, a veze s mozgom nemaju. Respect”, napisao je Mario Hezonja, koji na svojem službenom Facebook profilu uglavnom piše o košarkaškim i drugim sportskim događajima. No, ovaj put imao je nešto reći i o politici i jučerašnjoj inauguraciji novog predsjednika te kontroverzi koju je izazvala izvedba himne u izvedbi dive naše estrade, Josipe Lisac.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.