Foto: Marko Prpic/PIXSELL

HRVATSKA IMA NOVO OLIMPIJSKO SLAVLJE! Kumovi i prijatelji u finalu, sprema se spektakl!

Autor: I.K.

Hrvatska ima prve finaliste muških parova na teniskom turniru Olimpijskih igara u Tokiju! Marin Čilić i Ivan Dodig su u polufinalu sasvim dominirali protiv novozelandske kombinacije Marcus Daniell/Michael Venus, slavivši sa 6:2, 6:2 u meču koji je trajao sat i 15 minuta.

Kumovi i dobri prijatelji iz Međugorja ostavili su novozelandske protivnike bez puno šansi za pobjedu. U oba seta su po dva seta oduzimali servis suparničkoj kombinaciji i stigli su do vrlo uvjerljivog slavlja.

Hrvatska već slavi najmanje srebro, a postoji šansa i za osiguranje zlata već danas. Nikola Mektić i Mate Pavić pokušat će doći do hrvatskog finala u drugom polufinalnom meču muških parova, u susretu s američkom kombinacijom Austin Krajicek/Tennys Sandgren.

Najmanje srebro je tu

Pobjedom oba hrvatska para u jučerašnjim četvrtfinalnim mečevima, doznali smo da će Hrvatska slaviti najmanje brončanu medalju, a sada znamo da je tu u najgoroj varijanti jedno srebro.

Može biti i zlato i srebro, a za to će se boriti ove sezone izvrsna kombinacija Mektić/Pavić protiv para iz SAD-a. Kakav bi to spektakl bio!

Najveći zajednički uspjeh kumova

Ulaskom u olimpijsko finale, Čilić i Dodig ostvarili su najveći zajednički uspjeh, a nadaju se i još većem.

Prije finala, prvo će se malo opustiti i proslaviti, ali za to nema puno vremena jer se završni meč muških parova igra već sutra.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.