Foto: Profimedia

HRVATSKA GA MAMI KAO NITKO DRUGI: Ovakav motiv nije lako odbiti! Hrvati su opet pokazali originalnost

Autor: Ivor Krapac

Na dan kada Hrvatska igra posljednju utakmicu drugog kruga Svjetskog prvenstva za rukometaše, osim dvoboja naših reprezentativaca s Danskom bit će nam jako bitan i susret Katara i Argentine.

Hrvatska i Danska će u Kairu biti u akciji s početkom u 20:30 sati, a Katar i Argentina krenut će u svoj ogled u 18 sati. Danci su već prošli, prvi su u skupini, dok će šanse hrvatskih igrača ovisiti o izdanju u kojem će biti katarski reprezentativci, s našom željom da dođu do pobjede nad Argentincima.

Katar će u tom susretu također tražiti svoje šanse za četvrtfinale, s mogućnošću da do njega dođu ako svladaju Argentinu i ako Danska potom u večernjoj utakmici dođe do pobjede nad Hrvatskom.

S obzirom na to, jasno je da će i katarski igrači imati veliki motiv. Uoči ogleda s Argentinom, trebao bi im pomoći povratak rođenog Kubanca Rafaela Capotea u momčad, što se dogodilo naknadno s ozbirom na to da je Capote bio ‘izvan stroja’ zbog koronavirusa.

No, tu je i još jedan motiv koji su približila 24sata.

Za tu motivaciju se na Instagramu pobrinuo jedan navijač s profilom s hrvatskom zastavom, koji je katarskom reprezentativnom kružnom napadaču Youssefu Benu Aliju poslao poruku u kojoj stoji da će ga počastiti Bic Mac menuom ako njegova momčad svlada Argentinu.

Ben Ali, katarski reprezentativac rodom iz Tunisa, na to je odgovorio da je takva ponuda najveća motivacija, uza smijeh i označivanje naših Igora Karačića i zbog ozljede odsutnog Luke Stepančića u svojim pričama na Instagramu.




Nadajmo se da će ponuda hamburgera i dodataka upaliti!

Screenshot: Instagram/Youssef Ben Ali

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.