FOTO: Instagram

HRVATSKA FITNESS INFLUENCERICA OBARA IZGLEDOM: Tea pomaže kako doći do idealne linije

Autor: Mario Lacković

Sport i fizička aktivnost su od malih nogu dio svakodnevice Tee Kravaršćan. Ona na svom Instagramu promovira zdrav život i daje savjete brojnim ljudima koje žele postići savršeno tijelo, ali im možda ne ide kako su zamislili. Bitan je balans u životu pa na njenom profilu nećete vidjeti strogo držanje dijete, nego i slike s tuluma, putovanja i uživanje u nezdravoj hrani.

 

View this post on Instagram

 

???‍♀️ • • • #stretching #gains #fitgirl

A post shared by @ teakravarscan on

Smatra se velikim motivatorom. Pomaže ljduima koliko može i onda ju njihovi rezultati potaknu da bude još bolja. Napominje da obožava ono što radi i da to ne bi mijenjala za ništa.




 

View this post on Instagram

 

Increase your #strenght, #flexibility & #vitality ??‍♂️?




A post shared by @ teakravarscan on

Ima svoj brend kupaćih kostima Tramonto, a uskoro predstavlja nove modele. Negativni komentari ju ne diraju, a posebno uživa u divnim porukama koje dobije od svojih pratitelja. Smatra da će se posao influencera još više razviti u budućnosti jer su u današnje vrijeme ljudi skloniji kupnji nekog proizvoda ili usluge po preporuci nekoga kome vjeruju, a ne na temelju običnog oglasa.

 

View this post on Instagram

 

More sunshine. More flowers. More sunsets. More happines. ???

A post shared by @ teakravarscan on

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.