Instagram

HRVATICA PRODAVALA TRAVU, A SAD POSTAJE SENZACIJA! ‘Dok mi zdravlje i Bog dopuštaju, idem dalje’

Autor: F.F

Marija Malenica hrvatska je boksačica iz Splita koja će ove godine imati priliku ispisati povijest. Marija je nedavno osvojila zlato na Prvenstvu Balkana, a uskoro će preko kvalifikacija tražiti nastup na Olimpijskim igrama.

Uz kolegicu Nikolinu Ćaćić, sljedeći mjesec imat će priliku postati prva hrvatska boksačica na OI, a s obzirom na njenu formu i ono što pokazuje u posljednje vrijeme, taj povijesni san nije daleko, nije nerealan.

Živjela je u Amsterdamu, Londonu, Dublinu, Bangkoku te je stečeno iskustvo odlučila pokazati cijelom Balkanu.

Prodavala travu do 17, pa poslije trening!

U Amsterdamu je radila u Coffee shopu. Prodavala je travu do 17 sati, a onda na trening, prepričala je Marija u intervjuu za Dalmacijadanas. Sve to dok se nije snašla i počela raditi kao fitnes trenerica, a uz boks trenirala je i kickboks:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Malenica (@marijamalenica)




 

“Dok mi zdravlje i Bog dopuštaju, idem dalje. Pa kad vidim da je gotovo, gotovo je.”, rekla je u intervjuu.




Sve je počelo s boksom, onda je prešla na kickboks i nakon 17 godina vratila se boksu.

“Boks je život, uvijek mi je bio najdraži, no okolnosti su me natjerale na kickboks”, rekla je Marija koja je iz Hrvatske otišla zbog radoznalosti i sportskog napretka.

Spremna je ispisati povijest, saznat ćemo idućeg mjeseca kad su kvalifikacije. Na prvenstvu Balkana pobijedila je 13. na svijetu, to je itekakav motiv za dalje…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Malenica (@marijamalenica)

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.