Screenshot: Instagram/Đani Barbir

HRVAT NAPAO SRBINA KOJEG SU VRIJEĐALI SRBI: ‘Toj starleti će glava završiti u zadnjem redu’

Autor: I.K.

Hrvatski borac Đani Barbir u očekivanju svojeg sljedećeg nastupa u profesionalnoj MMA karijeri u kojoj ima omjer 4-0 trenutno usmjerava pažnju na jednu drugačiju borbu, onu na društvenim mrežama.

Barbir se prepucava sa srpskim borcem Aleksandrom Ilićem, na kojeg bi volio ići, a na Instagramu je objavio da ga Ilić želi izbjeći.

U toj objavi, hrvatski borac imao je i jako žestoku poruku za Srbina, tvrdeći da će se borba kad-tad dogoditi, a onda se, kako je Barbir napisao na Instagramu, Iliću ne piše dobro.

Hrvat napao snažno

Objava koju je Barbir imao donijela je njegov snažni verbalni napad na Srbina.

‘Susrest ćemo se puno prije nego što on to misli, a svima mogu obećati da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina’, napisao je hrvatski borac.

Hoće li se ovaj okršaj zaista i dogoditi kako Barbir najavljuje, za sada još ne znamo.




Srpski borac voli Dinu Dvornika

Tijekom svoje karijere, srpski borac Ilić kojeg proziva Đani Barbir je preklani na priredbi organizacije KSW u Zagrebu privukao pažnju zbog ulaska u borbu uz pjesmu Dine Dvornika, a zbog toga su ga neki srpski navijači zasuli uvredama.

Ilić im na to nije ostao dužan. Odgovarajući sunarodnjacima koji su ga napali, reagirao je na svoj potez u glavnom hrvatskom gradu kojim je oduševio domaće navijače, no jedan drugi Hrvat, Đani Barbir, pokazao je da je s njime oduševljen puno manje.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.