Foto: Twitter

Holyfield odgovorio Tysonu: Pogledajte kako se priprema za meč! Angažirao je još jednog boksačkog velikana

Autor: Dnevno/N.M.

Evander Holyfield bivši svjetski boksački prvak odgovorio je na izazov svog velikog boksačkog rivala Mikea Tysona koji  ga je pozvao da još jednom odmjere snage . Legendarni 57-godišnji borac, naporno se priprema za povratnički meč koji bi trebao imati humanitarnu notu, a za koji se sve više priča da će biti odrađen protiv Mikea Tysona.

I Mike je u jakom treningu kako bi se što bolje pripremio za treći meč ovog dvojca. Prvi je dobio Holyfield 1996 a iz drugog se 1997. Tyson iz borbe diskvalificirao odgrizanjem komadića uha Evanderu.

Obojica su zainteresirani za novi sraz što bi bio prvi Holyfieldov od 2011., a Tysonov povratnički nakon 2005. Zasad nadmetanje i rivalstvo traje preko društvenih mreža i pokazivanjem mišića odnosno kako se tko priprema i radi za mogući treći meč ove dvojice legendarnih boksačkih šampiona.

View this post on Instagram

 

Team Holyfield preparing for battle? @klitschko ? @antoniotarver ? @theheavyweightfactory ? @anthony.rhoades ?? #teamholyfield #comeback #boxing #evanderholyfield

A post shared by Evander Holyfield (@evanderholyfield) on




Evander Holyfield poručuje da će spreman biti ove godine. Mnogi se nadaju baš kad i Tyson.

 

 




 

Autor:Dnevno/N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.