FOTO: Profimedia

HOĆE LI REKORDER OSTATI? ‘Ako nas pogodi asteroid, sve je moguće’

Autor: Ivor Krapac

Lewis Hamilton je tijekom vikenda postao rekorder u broju pobjeda u utrkama Formule 1. Nakon što je britanski vozač na VN Portugala svojom 92. pobjedom pretekao Michaela Schumachera, počelo se pričati o opcijama za nastavak njegove karijere, a šef Hamiltonove momčadi Toto Wolff vjeruje da će novi vlasnik rekorda i dalje voziti za Mercedes.

Hamiltonov ugovor s Mercedesom traje do kraja sezone, no Wolff vjeruje da će se njihova suradnja nastaviti iako još nisu počeli pregovore koji bi zadržali 35-godišnjeg Britanca u sadašnjem bolidu.

Komentirajući mogućnost da Hamilton iduće sezone bude negdje drugdje, Wolff je bio slikovit u razgovoru za BBC Radio 4.

‘Ako asteroid pogodi naš planet, sve je moguće’, kazao je prvi čovjek Mercedesove momčadi o svojoj zvijezdi.

‘No, trenutno nema razloga da on ne bi htio ostati u najbržem bolidu, a mi ga želimo zadržati u najbržem bolidu – tako da imamo savršen spoj’, dodao je Wolff.

Hamilton je ranije rekao da je zainteresiran za ostanak, ali kako pregovori još nisu počeli, detalji koji bi mogli dovesti do sretnog završetka priče za obje strane tek trebaju biti usuglašeni.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.