HOĆE LI MANDŽO I LUKA ZAVRŠITI KARIJERU U ISTOM KLUBU: Calciomercato misli da bi mogli

Autor: Dnevno.HR

Beckhamov Inter iz Miamija sljedeće godine ulazi u američki MLS-u no ne troši vrijeme. Klub s Floride već traži zvijezde koje bi mu bile korisne i igrački i marketinški, a glavne želje vlasnika su Luka Modrić i Mario Mandžukić.

“On bi bio glavna zvijezda kluba u prvoj sezoni. Jedna od Modrićevih mogućih destinacija jest prekrasan grad zvan Miami. Jedan od vlasnika kluba već ga je kontaktirao i želi ga dovesti da u Miamiju provede završne godine karijere. Real bi ga pustio da ode jer će sljedećeg ljeta već imati 35 godina”, tvrdi OK Diario o mogućem transferu Luke Modrića u Miami.

Osim Modrića, u Miamiju se spominje i Mario Mandžukić, koji odlazi iz Juventusa, piše Calciomercato. Hrvatskog napadača želi dovesti Manchester United, ali Beckhamov klub mogao bi dati jaču ponudu.

U igri su i druga velika imena, pa čak i Leo Messi, koji u ugovoru s Barcelonom ima klauzulu da može bilo kad otići besplatno, uz uvjet da ne ide u neki od velikih europskih klubova.

Iako sezona u MLS-u počinje u ožujku, Inter Miami Modrića i Mandžukića ne bi doveo u zimskom prijelaznom roku, nego bi se oni klubu priključili tek na ljeto.

Autor:Dnevno.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.