Photo: Profimedia

HOĆE LI HAMILTON DOSTIĆI SCHUMACHERA? Legendarna utrka prepuna emocija

Autor: G.I.Š.

U današnjem danu prepunom sportskih događaja jedan koji se izdvaja sigurno je utrka na legendarnom Nürburgringu gdje će se danas od 14:10 voziti Velika nagrada Eifela a utrku možete gledati na Arena Sport 2.

Danas u rano poslijepodne Lewis Hamilton, koji čini se osjeća pritisak dostizanja Schumacherovog rekorda, startat će uz svog timskog kolegu Valtterija Botasa s druge pozicije na gridu, dok će iza leđa priliku vrebati Max Verstappen u Red Bullu i nakon dugo vremena jedan Ferrari onaj Charlesa Leclerca.

Pogled na meteorološku kartu odaje kišne oblake preko cijele zapadne Europe pa se tako mnogi ljubitelji formule jedan danas nadaju utrci na all wetu, što bi značilo kišnu utrku u kojoj je sve moguće.

U takvim situacijama i Verstappen i Hamilton pokazali su se izuzetno dobrim tako da smo sigurni kako nas danas očekuje prava utrka a ako će biti kiše moglo bi biti i iznenađujućih rezultata.




Max Verstappen je na svom profilu napisao: ‘ Dan utrke! Sjajna utrka ili tobogan smrti vidjet ćemo!!’

Ferrari koji nakon par utrka napokon ima vozača među prva četiri na gridu danas će na svojevrstan način utrku posvetiti Michaelu Schumacheru tako što je kaciga Sebastiana Vettela specijalno ukrašena motivima inspiriranim Schumijem.

STARTNI RED:

1. Valtteri Bottas (Fin/Mercedes)
2. Lewis Hamilton (VB/Mercedes)
3. Max Verstappen (Niz/Red Bull-Honda)
4. Charles Leclerc (Mon/Ferrari)
5. Alexander Albon (Taj/Red Bull-Honda)
6. Daniel Ricciardo (Aus/Renault)
7. Esteban Ocon (Fra/Renault)
8. Lando Norris (VB/McLaren-Renault)
9. Sergio Pérez (Mek/Racing Point-Mercedes)
10. Carlos Sainz Jr (Špa/McLaren-Renault)

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.