Foto: Instagram/Tiger Woods

HITNO OPERIRAN: Tiger Woods stradao u prometnoj nesreći

Autor: I.K.

Tiger Woods, najpoznatiji svjetski golfer i jedan od najpoznatijih svjetskih sportaša, doživio je teške ozljede u prometnoj nesreći nakon što je sam za upravljačem automobila izletio s ceste u Los Angelesu.

Kako javlja NBC, Woods se u svojem SUV-u prevrnuo nakon izlijetanja, a kako bi ga spasili, vatrogasci su ga morali izvlačiti iz automobila koji je pretrpio tešku štetu.

Najpoznatiji svjetski golfer hitno je prebačen u bolnicu gdje je odmah i operiran. NBC javlja da je pretrpio višestruke ozljede nogu.

CNN je objavio da je Woods doživio umjerene do kritične ozljede.

Vijest o nesreći i ozljedama potvrdio je Woodsov menadžer Mark Steinberg, dodajući i informaciju da je poznati golfer završio na operaciji.

Za sada nema potvrde što je izazvalo nesreću. Po dosadašnjim vijestima koje su stigle iz Kalifornije, Woods nije vozio pod utjecajem alkohola ili drugih sredstava koja bi ga učinila opasnim za volanom.

Snimku s mjesta nesreće koju je objavio CNBC pogledajte ovdje.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.