ilustracija/pixabay

HEROJI SU MEĐU NAMA! ‘Rekao sam mu da se ne opire ili ću ga ubiti’. Spriječio silovanje

Autor: G.I.Š.

Samo jedan ispravni postupak može spasiti osobu životne traume, a možda i od goreg, i baš na takav čin odlučio se bivši talijanski profesionalni boksač Andrea Marcelli.

Andrea je 55-godišnji trener boksa koji živi u Rimu, a došao je na naslovne stranice medija u Italiji nakon što je spasio susjedu od silovatelja.

Naime, Marcelli je bio u svome stanu kada je čuo vrisak izvana, te je potrčao na ulicu vidjeti što se to događa.

Istinski heroj

“Pratio ju je i napao ju kada je pokušala ući u kuću. Odvukao ju je u podrum i pokušao silovati. Čuo sam vrisak, istrčao sam, ali nisam odmah mogao shvatiti gdje se nalazi. Kada sam shvatio bacio sam se na njega, valjali smo se i uspio sam ga savladati. Rekao sam mu da se ne opire ili ću ga ubiti”, izjavio je Andrea Marcelli koji je držao, kako se ispostavilo Ukrajinca, do dolaska policije.

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja i uhapsila je silovatelja, koji je navodno već ranije počinio nekoliko istih djela, a identificiran je kao 38-godišnji Ukrajinski državljanin Stanislav Koval.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.