Photo: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUKOVAC POSLAO PORUKU KOJU NAVIJAČI ŽELE ČUTI! Ne želimo ni pomisliti što će biti u Splitu ako se obistine njegove riječi

Autor: I.K.

Hajduk će u četvrtak u 20 sati pred sobom imati novi europski izazov, puno jači od onoga protiv Renove na gostovanju u Makedoniji. U Skoplju nije bilo lako, no nakon pobjede s 1:0 u toj utakmici, u splitskoj momčadi sada je u prvom planu Galatasaray koji će u trećem pretkolu Europske lige biti favorit u Istanbulu.

Hajdukovi igrači će u Turskoj trebati pokazati puno više nego u prošlom europskom susretu, a grčki napadač Dimitris Diamantakos vjeruje da su sposobni doći do iznenađenja.

‘Igra se jedna utakmica, bit će teško jer igramo u gostima protiv jake momčadi. Pred nama je 90 minuta, šanse su 50-50, idemo na put i dat ćemo 100 posto, nadam se da ćemo proći i tu prepreku. Bit ćemo spremni u četvrtak, možemo obaviti dobar posao’, najavljuje Grk u Hajdukovu dresu.

U splitskom taboru znaju što treba za pobjedu, a Diamantakos je otkrio dio recepta.

‘Moramo ostati kompaktni, čekati njihove napade i vrebati priliku iz kontre. Mi smo Hajduk i znamo igrati s loptom, kreirati svoje prilike. Ako ćemo biti jaki u obrani, bit će šansi i za golove. Moramo iskoristiti svoje prilike, a ako uspijemo, imali bismo dobre izglede za prolazak dalje’, dodao je grčki napadač.

Momčadi Harija Vukasa bi prolazak dalje donio nastup u završnom pretkolu Europske lige, a kao i svim hrvatskim klubovima, veliki mamac je i 300.000 eura koliko bi donijela pobjeda u Istanbulu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.