Foto: Google earth

HAJDUK MISLI OZBILJNO: Sutra kreće obilazak buduće lokacije klupskog kampa

Autor: N.M./Dnevno

Hajduk na zemljištu Grada Trogira kreće s realizacijom dugo najavljivanog projekta klupskog kampa. Sve je potvrdio i trogirski gradonačelnik Ante Bilić, koji je otkrio da se na tome mjesecima radi u trokutu Grad Trogir – Hajduk – MORH i da su sve tri strane zainteresirane da se projekt što prije realizira.

Hajdukov kamp nalazit će se u Divuljama, na iznimno atraktivnoj lokaciji uz more između Kaštela i Trogira, u neposrednoj blizini splitske zračne luke i s pogledom na otok Čiovo. Pet nogometnih terena, od kojih bi jedan bio mali stadion kapaciteta 1500 gledatelja, hotel za igrače i osoblje kluba, dvorana, teretana, klupski restoran, bit će doslovno pet minuta hoda od aerodroma Resnik.

Hajduk je poslao priopćenje u kojem stoji da će se sutra oko 13 sati obaviti obilazak spomenute lokacije budućeg kampa.

“U petak, 17. srpnja, na sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira točka 6. dnevnog reda je ‘Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za sklapanje sporazuma o poslovnoj suradnji s HNK Hajduk’, a koja je objavljena na službenim stranicama Grada Trogira krajem prošlog tjedna.

Riječ je o projektu izgradnje dugo priželjkivanog nogometnog kampa HNK Hajduk na lokaciji vojarne u Divuljama. U slučaju izglasavanja navedene šeste točke dnevnog reda od strane trogirskih gradskih vijećnika, na lokaciji budućeg kampa organizirat će se obilazak lokacije i davanje izjava od strane predstavnika Kluba i Grada, a u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i preporukama. Predviđeni obilazak započeo bi oko 13 sati, uz moguće manje odstupanje.

Obilasku lokacije prethodit će potpisivanje sporazuma koje će biti održano u Salonu grada, koje će zbog veličine prostora biti održano bez predstavnika medija, kao dio epidemioloških mjera, ali će fotografije i kadrovi svim zainteresiranim medijima biti isporučeni u što skorijem roku. Molimo vas da poštujete sve epidemiološke mjere koje su trenutno na snazi”, objavili su iz Hajduka.

Sjajni Pašalić na naslovnici Tuttosporta: Posebnu nagradu dobio od ugledne Gazzete dello sport!

Autor:N.M./Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.