Foto: Hnk Hajduk Twitter

HAJDUK DOVEO NOVOG NAPADAČA: Potpis koji će ući u povijest! Suigrač Vatrenog postao Majstor s mora

Autor: N.M.

Mehmet Umut Nayir novi je igrač Hajduka, 27-godišnji turski napadač stigao je iz Bešiktaša, a nosit će dres s brojem 17. Umut stiže na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa ugovora. 

Zanimljivo, Mehmet Umut Nayir prvi je Turčin u povijesti koji će zaigrati za Hajduk. Rođen je u gradu Kayseri u Turskoj, a nogometnu karijeru započeo je u klubu Ankaragücü za koji je upisao i prvi seniorski nastup. Igrao je još za Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Bursaspor i Bešiktaš.

‘ Prije svega želim istaknuti kako mi je zadovoljstvo što sam se priključio Hajduku, cilj mi je prije svega pomoći ekipi da ostvari rezultatski napredak i vjerujem da možemo to postići. Prije dolaska razgovarao sam s Domagojem Vidom, mojim prijateljem Janijem Atanasovim te Dževadom Prekazijem. Od sve trojice sam dobio odlične povratne informacije, sretan sam što sam tu, upoznao sam se s bogatom Hajdukovom poviješću i obećavam da ću dati sve od sebe za ovaj dres i Klub’ – istaknuo je novi napadač Bijelih, a prenosi službena stranica kluba.

Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.