Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

GRUPNA FAZA LIGE PRVAKA: PPD Zagreb završio natjecanje sa svih 14 poraza

Autor: Hina

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb okončali su Ligu prvaka sa svih 14 poraza nakon što su izgubili zadnji dvoboj grupne faze kod njemačkog Kiela s 30-36 (15-23).

Protiv aktualnih osvajača Bundeslige i prvaka Europe izabranici Ivice Obrvana su pružili dobar otpor najboljoj obrani Europe i na koncu ubilježili sasvim “pristojan” poraz.

Obrvan za ovu utakmicu nije mogao računati na od ranije ozlijeđene Marina Šipića, Mateja Ašanina i Marija Vuglača, dok mu je zbog crijevne viroze u posljednji trenutak, dan uoči dvoboja, otpao i sjajni kružni napadač Senjamin Burić.

Vlado Matanović sa šest pogodaka i Davor Ćavara s pet predvodili su hrvatskog prvaka, a kod domaćina devet je golova zabio Oskar Sunnefeld, dok su zvijezde Domagoj Duvnjak i Sander Sagosen postigli po dva.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.