Foto: Imago Sports/GuliverImage

GROBARI S FANTOMKAMA POSTROJILI IGRAČE: Natjerali ih da skinu dresove, a evo kako su ih još ponizili

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Navijači Partizana nisu oduševljeni kako je njihov klub otvorio sezonu. Zaostaje za Crvenom zvezdom, a ispadanje od ciparskog AEK-a doživjeli su kao – novi šamar.

Ciparski klub je s ukupnih 4:3 prošao dalje, pa su navijači beogradske momčadi zatražili odgovore. Prvo su, na licu mjesta, postrojili svoje nogometaše. Zatražili su od njih da skinu dresove, ali to nije sve što su htjeli od nesretnih nogometaša.

Naime, tražili su da pjevaju protiv uprave svog kluba. Preciznije, da na skandiranje “uprava” s tribina oni odgovore – “odlazi”. Ali igrači su to odbili napraviti.

Letjeli predmeti s tribina

Čini se da razvoj takve situacije nije odgovarao pojedincima na tribinama, pa su se neki poželjeli i fizički sukobiti, ali policija je spriječila sukob.

S tribina je poletjelo i nekoliko predmeta, ali nije bilo na kraju ozlijeđenih. Iako Partizan još uvijek ima šanse u Europi, plasirati se u Konferencijsku ligu (u play-offu tog natjecanja igrat će protiv Hamruna s Malte, koji je pobijedio bugarski Levski), čini se da je to slaba utjeha za navijače koji su, slabo je reći, jako nezadovoljni.




“Kaos kod južne tribine, navijači s fantomkama ponizili igrače Partizana”, odzvanjaju reakcije tamošnjih medija.

Nakon utakmice smijenjen je trener Ilija Stolica, barem tako piše određeni dio medija, a već se javno razmišlja i o užem krugu kandidata za njegovog nasljednika.

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.