FOTO: screenshot/youtube

GOTOVO JE, FEDERERU TIJELO OTKAZUJE POSLUŠNOST: Otvoren put Novaku Đokoviću

Autor: J.V.H.

Najtrofejniji tenisač svijeta (barem kada su u pitanju Grand Slam naslovi) Švicarac Roger Federer jučer je potajno operirao koljeno, a danas je objavio kako ga zbog oporavka na terenima neće biti čak pola godine.

“Imao sam neko vrijeme problema s desnim koljenom. Nadao sam se da će problemi proći, ali nakon razgovora s liječničkim timom odlučio sam se na operaciju. Nakon operacije liječnici su mi rekli da sam donio ispravnu odluku i da ću se potpuno oporaviti”, objavio je 38-godišnji Švicarac.

Rekorder po broju Grand Slam naslova tako će propustiti cijeli prvi dio sezone – turnire u Dubaiju, Indian Wellsu, Miamiju, Bogoti i drugi Grand Slam godine Roland Garros.

Očekuje se da se na terene vrati tijekom travnate sezone.

“Vidimo se na travi”, rekao je osmerostruki osvajač Wimbledona koji se prošle godine prvi put vratio na Roland Garros nakon 2015. godine i dogurao do polufinala.

Đoković će tako imati priliku približiti se Federeru na samo 2, a Španjolcu na samo 1 Grand Slam naslov već u Parizu.

Srbin je od velike trojke u najboljoj formi, a poslije osvajanja Australian Opena nije krio da mu je cilj postati najbolji tenisač svih vremena. Veliki Švicarac je u karijeri osvojio 20 GS naslova, Nadal ih ima 19, a Đoković 17.




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.