GESTA HRVATSKIH KOŠARKAŠA GANUT ĆE VAS DO SUZA: ‘Srca su nam na istom mjestu’

Autor: Dnevno

Igrači i stožer hrvatske košarkaške reprezentacije odlučili su, svjesni teške situacije koju je u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta uzrokovala pandemija koronavirusa, a u Zagreb i najjači potres u zadnjih 140 godina, zajednički prikupiti sredstva te su za borbu protiv koronavirusa i za sanaciju štete u Petrovoj bolnici uplatili nešto više od dva milijuna kuna, objavljeno je u četvrtak na službenim stranicama Košarkaškog saveza.

“Želja nam je pružiti podršku trenutačno najosjetljivijem dijelu sustava – zdravstvenom sektoru, kako bi i pacijenti i medicinsko osoblje koje se u ovoj krizi nalazi na prvim linijama obrane bili zbrinuti. Ovu smo akciju pokrenuli s nadom da ćemo pomoći i u borbi protiv koronavirusa, ali i s obnovom i sanacijom zgrade Petrove bolnice, kao i s nabavkom potrebnih aparata, lijekova, odnosno svega onog što stručne osobe procijene da je primarno. Iako trenutno nismo fizički zajedno, srca su nam na istom mjestu – uz Hrvatsku i Zagreb“, poručili su zajednički igrači i stožer reprezentacije.

U akciju su se uključili mnogi reprezentativci, poneki i bivši, kao i članovi stožera, no nitko se nije htio izdvajati poimence kako bi u prvom planu ostala sama akcija i želja da se pomogne najpotrebitijima.

Podrška sportaša nakon zagrebačkog potresa! Dalić: ‘Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska!’

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.