Photo: Profimedia

FURIOUZNI BAYERN POTOPIO DORTMUND U DVIJE MINUTE: Udinese lako do pobjede, Cadizu derbi začelja

Autor: GIŠ

Koja utakmica između Bayerna i Borussije Dortmund na Allianz areni. Derbi Bundeslige donio je vatromet golova i pobjedu Bavaraca 4:2 koju su osigurali u zadnje dvije minute ludog susreta.

Prvo je šok Bayernu priredio Haaland zabivši za 1:0 već u drugoj minuti susreta, da bi nevjerojatni Norvežanin već u devetoj povisio na 2:0 za goste.

No nakon showa Haalanda kreće Lewandowski koji prvo u 26. minuti smanjuje na 1:2 uz asistenciju Sanea, dok u 43 minuti VAR dosuđuje penal za Bayern koji opet Poljak realizira za 2:2.

Drug poluvrijeme bilo je u znaku dominacije Bayerna koji je uspio u dvije minute pred kraj utakmice doći do velike pobjede u utrci za naslov.

Tako je u 88. minuti Goretzka doveo Bayern u vodstvo 3:2, a samo dvije minute poslije u 90. Lewandowski postavlja konačnih 4:2 za Bayern.

Klub iz Minhena sada ima 55 bodova, dva više od Leipziga dok je Dortmund na šestom mjestu s 39 bodova.

U Serie A Udinese je bez velikih problema pobijedio Sassuolo 2:0, a golove su dali Llorente u prvom i Pereira u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.




Udinese je sada na 10. mjestu s 32 boda dok je Sassuolo deveti s 36 bodova. Večeras još u Serie A igraju Juventus i Lazio od 20 sati i 45 minuta.

U Premier ligi Aston Villa i Wolverhampton igrali su bez golova 0:0.

U derbiju začelja La Lige Cadiz je pobijedio Eibar s 1:0 golom Negreda u 40 minuti susreta. Ovom pobjedom Cadiz je pobjegao na 14. mjesto s 27 bodova dok je Eibar 18. s 22 boda.




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.