(FOTO/VIDEO) RAKITIĆ STIGAO PRVI! Vatreni u Omišu na reprezentativnom okupljanju

Autor: Dnevno

Prvi je na trening hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu stigao Ivan Rakitić, a dovezao ga je kum Marko Bralić Keto. Rakitić je udovoljio želji nekolicine mališana i s njima se fotografirao, prenosi Dalmatinski portal.

U ponedjeljak se hrvatska nogometna reprezentacija okupila u Splitu, a u Omišu će u večernjim satima odraditi prvi trening pred utakmicu s Mađarskom na splitskom Poljudu.

Zlatko Dalić i većina njegovih igrača u Omiš su otputovali autobusom, a dočekali su ih brojni navijači koji su željeli vidjeti aktualne viceprvake svijeta. Neki su se i fotografirali s njima, a najuzbudljivija su bila dječica koje su doveli roditelji.

Marcelo Brozović je dobio dan odmora zbog obiteljskih obveza. Naš veznjak je u nedjelju dobio sina, a Milan Badelj je osjetio zatezanje u zadnjoj loži. U privatnom angažmanu je u svoj Omiš stigao i Ivan Perišić.

POLICIJA PODUZIMA MJERE OPREZA

Proteklih tjedana policija je poduzela sve mjere kako bi boravak hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu protekao bez problema. Nije sporno kako jedan dio navijača, ultrasa, uglavnom pripadnika Torcide, ne može niti neće podržavati reprezentacije zbog negativnosti iz prošlosti koje su bile prisutne u HNS-u.




Otvoreni trening za novinare počeo je u 18 sati, a prvog dana neće biti većih napora, igrači će pred navijačima lagano trenirati, trčati krugove,…  Zlatko Dalić je to zamislio kao regeneracija i rekuperacija nakon vikenda u kojem su se igrale utakmice.

U Omišu će reprezentativci trenirati i sutra, a od srijede su na Poljudu gdje Hrvatska nije igrala već četiri i pol godine.

Utakmica s Mađarskom na rasporedu je 10. listopada na Poljudu, a tri dana kasnije Vatreni gostuju kod Walesa u Cardiffu.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.