(FOTO/VIDEO) OVO SU STRAŠNE PRIPREME FILIPA HRGOVIĆA! ‘Oni su jako dobri, Hrgović je sjajan!’

Autor: J.V.H.

Najbolji hrvatski profesionalni boksač u teškoj kategoriji, a i šire, složit će se mnogi, nalazi se u Miamiju gdje se priprema za svoj sljedeći meč. Filip se nalazi usred trenažnog  procesa kojim dirigira priznati boksački ekspert, Kubanac Pedro Diaz.

 

U travnju (11.4.) nas očekuje spektakularan meč za naslov Europskog prvaka između dva Britanaca, Daniela Duboisa (14-0-0) i Joea Joyca (10-0-0). Oba borca su strašni nokauteri i sasvim je izvjesno da će jedan od njih pokvariti savršen skor.

Prvotno je za titulu europskog prvaka najavljivan Hrgović, no nije isključeno da će Filip boksati protiv pobjednika ovoga meča.

Tomm Little boksač je koji je boksao protiv Filipa i Dubosia, sparirao je s Joeom Joyceom i Anthonyjem Joshuom, a preko društvenih je mreža objasnio razliku između Hrgovića i svih ostalih.

“Dijelio sam u ringu puno rundi i s Joeom Joyceom i Danielom Duboisom. To će biti sjajna borba iz toliko različitih razloga.”

“Moje mišljenje je da je Hrgović novi Kličko koji će vladati dugo vremena. Joe i Daniel su jako dobri, ali on je sjajan i tu je razlika” napisao je Little.




Za tehnički aspekt boksa, kao i kondicijsku pripremu Filipa, zadužen je Mundo Boxing tim koji za Filipa ima samo riječi hvale, a Pedro Diaz će reći da nije sreo borca toliko posvećenog boksu kao što je to Hrgović.

Uz Filipa se u timu još nalaze slavni Tyrone Spong, 24-godišnji Bjelorus Ivan Baranchyk (20-1-0), Kolumbijac Roamer Angulo (26-1-0), Kinez Xu Can (18-2-0), trener Alex Gonzales iz Portorika te izvrsni Kubanac Yordanis Despaigne koji je nakon boksačke karijere svoj entuzijazam naastavio prenositi kao trener u Mundo Boxing timu.

Brušenje tehničkih detalja

 

 

 

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.