Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

(FOTO/VIDEO) PETRINJA U SRCU: Hrvatska nije zaboravila za koga igra

Autor: Ivor Krapac

Vesela Hrvatska završila je prvi krug Svjetskog prvenstva za rukometaše u Egiptu u odličnom raspoloženju. Kada se protiv najjačeg protivnika u prvom dijelu natjecanja odigra najbolja utakmica od dosadašnje tri, jasno je da ima mjesta za sreću.

Hrvatska se za tu sreću izborila s 26:24 protiv Katara na kraju svojeg puta u Aleksandriji.

Hrvatski reprezentativci bili su tim sretniji jer su svojom predstavom donijeli veselje i svima koji ih prate. Među njima, posebno mjesto ima razornim potresom pogođeni kraj, Petrinja, Sisak, Glina, kao i sva ostala mjesta u kojima se ne živi lako, a oporavak će biti dug i bolan.

Naši Kauboji imaju poruku za ljude u nevolji otkako su stigli u Egipat, a za njih igraju s posebnim motivom.

Posveta je stigla i nakon slavlja u završnom kolu prvog kruga, sa zastavom za koju se već pročulo.

Atmosferu i posebnu poruku približio je Hrvatski rukometni savez, a približio ju je i fizioterapeut Damir Kajba, koji svima u domovini otkriva kako naši Kauboji i ostali dio ekipe dišu – i što se zbiva dok traje natjecanje u Egiptu.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.