Foto: Ante Cizmic/CROPIX

(FOTO) TORCIDA ŽESTOKO PROVOCIRA SRBIJU: Ovo se sigurno neće svidjeti ‘komšijama’, pogledajte što su napravili

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Borba Hajduka i Rijeke za naslov u Kupu Hrvatske donijela je raspjevanu atmosferu na tribinama Poljuda, a među puno slika, bila je i jedna na kojoj je u prvom planu – Kosovo. Iz zemlje koja se izborila za neovisnost odvajanjem od Srbije, u animozitetu koji traje između te dvije strane, stigla je poruka da i ondje ima Hajdukovih navijača, s prizorom uz šal na kojem piše ‘Torcida Kosova’ i kosovsku zastavu.

Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX

Jedna od slika koja je popratila ovaj okršaj stigla je u finalu u kojem nije nedostajalo igrača albanske nacionalnosti.

I u Rijeci i u Hajduku na terenu su bili albanski nogometaši, kod Riječana Lindon Selahi, a u Hajdukovom dresu Emir Sahiti. Obojica su dobili prvu priliku od prve minute, a Sahiti je ubilježio asistenciju za prvi gol splitskih Bijelih.

Sahiti je, inače, lani odlučio da će igrati za Kosovo nakon što je ranije bio albanski reprezentativac u mlađim dobnim kategorijama. Svoj prvi nastup trebao je imati nedavno, u ožujku, ali zaustavila ga je ozljeda.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.