Facebook/Twitter

(FOTO) TKO JE LIJEPA LIJEČNICA ZA KOJU SE OŽENIO MARIO ANČIĆ? Jednu stvar ta djevojka nikako ne voli!

Autor: P. V.

Mario Ančić i Mili Fabris vjenčali su se u Crkvi svete Eufemije u Rovinju u subotu, kao što smo već pisali. Mnogi se pitaju tko je lijepa djevojka, ali ostat će razočarani jer baš i nije jedna od onih koja je željna publiciteta…

Na svečanosti bilo je 15 uzvanika, a kumovi su bili Katarina Puljić i Ante Kušurin, bivši veslač. Nova supruga? Ne voli se izlagati javnosti i nema društve profile, ali ima Lindekin profil na kojem piše da je zaposlena u KBC-u Split.

Prije nekoliko godina specijalizirala je anesteziologiju.

Mario putuje u Ameriku

Mario? Imao je sjajan uzlet, trebao je biti mogući i prvi tenisač svijeta, otvoreno je rekao da ima te ambicije u jednom intervjuu. Uostalom pobijedio je Rogera Federera u Wimbledonu, bio je Top 10 tenisač, osvajač Davis Cupa zajedno s Ivanom Ljubičićem.

Twitter

Diplomirao je pravo na Fakuletu u Splitu, sa 30 godina doktorirao je pravo na njujorškoj Columbiji, a radio je i za Credit Suisse, jednu od najvećih svjetskih banaka. Sad radi za američki investicijski fond One Equity Partners.

Kako doznaje Gloria, Mario već danas putuje u SAD gdje živi i radi…




Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.