Foto: Instagram

(FOTO) SVE ZA NJU: Večer s Albinom diktira nastup naše najveće zvijezde!

Autor: I.K.

Završno kolo ovosezonskog španjolskog prvenstva donijet će nam kraj borbe madridskih rivala Atletica i Reala za naslov u Primeri. S dva boda prednosti pred Realom, Atletico će u Valladolidu pokušati doći do trofeja. S Lukom Modrićem u akciji, Real će kod kuće igrati protiv Villarreala i nadat će se kiksu svojeg gradskog suparnika.

Obje ove utakmice bit će odigrane u subotu iako je prvotni plan bio da se nađu u nedjeljnom programu posljednjeg kola. Razlog za takav plan bila je želja da se izbjegne sudaranje s televizijskim terminom rezerviranim za subotnje finale Eurosonga u kojem se nadamo i nastupu naše Albine. Završna večer ovogodišnjeg Eurosonga je, tako, utjecala na planove oko utakmice u kojoj će igrati Modrić.

Ipak, plan da oba madridska kluba igraju u nedjelju nije se ostvario nakon što se pobunio Villarreal, Realov protivnik u posljednjem kolu. Momčad koja je ove sezone u četvrtfinalu Europske lige izbacila naš Dinamo će naredne srijede u finalu tog natjecanja igrati protiv Manchester Uniteda, a zbog toga, Villarrealu se nije svidio plan da ima dan manje za odmor uoči borbe za naslov u Europskoj ligi.

Pronađeno je rješenje

Villarreal je na koncu dobio što je i želio. Ipak će igrati u subotu, a termin je u 18 sati, kada su na rasporedu sve subotnje utakmice posljednjeg kola.

Takav početak omogućuje da ipak ne bude sudaranja termina s finalom Eurosonga. Završna večer tog spektakla u Rotterdamu na rasporedu je u subotu s početkom u 21 sat.

Možda će i Modrić stići gledati

U tom finalu nadat ćemo se subotnjoj večeri u kojoj će sudjelovati i naša Albina, koja prvo mora proći polufinale.

Ako bude hrvatske predstavnice, možda će u njezinom nastupu stići uživati i Luka Modrić nakon završetka Realove utakmice protiv Villarreala.




View this post on Instagram

A post shared by ALBINA (@albina.music)




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.