Foto:youtubescreenshot

(FOTO) SRĐAN ĐOKOVIĆ UZ POPULARNU HRVATSKU PJESMU PORUČUJE: ‘Pokušaj atentata, 50 metaka u prsa najboljeg svjetskog sportaša!’

Autor: P.V.

Novak Đoković trebao bi oko 12:30 sati po hrvatskom vremenu poletjeti u pravcu Dubaija. Na taj način se oprašta od Australije, a možda se više niti nikad ne vrati, ovisno o njemu, ali i o odluci suda.

Burno je reagirao tamošnji predsjednik države, burno su reagirali mediji, a on sam poručuje da je – razočaran.

Emotivan je i njegov otac koji je, uz pjesmu Jasne Zlokić “Ja sam ti najbolji drug”, napisao i sljedeće stvari na društvenoj mreži.

Emotivan odgovor

“Završio je pokušaj atentata najboljeg svjetskog sportaša… 50 metaka u prsa. On nakon svega daje podršku igračima, daje podršku mladom igraču od 17 godina. Eto, to je Nole, čovjek, brat. Vidimo se u Parizu”., poručio je tata.

To bi onda trebalo značiti, nagađamo, da će se s letom Dubai – Pariz spojiti sutra s europskim kontinentom, ali nije nemoguća i neka druga konekcija.

Screenshot

“Želio bih samo dati kratku izjavu vezanu za današnje saslušanje. Uzet ću neko vrijeme za odmor i oporavak prije nego što dam neki dodatan komentar na ovu temu. Jako sam razočaran odlukom da mi se ukine viza jer to znači da ne mogu ostati u Australiji i natjecati se na Australian Openu. Poštujem odluku suda i surađivat ću s nadležnim tijelima oko mog napuštanja države”, poručio je Đoković.




Australski premijer Scott Morrison ovo je poručio.

“Kao što sam rekao u petak, Australci su podnijeli mnogo žrtava tijekom ove pandemije i s pravom očekuju da će rezultat tih žrtava biti zaštićen. Tijekom pandemije zajedno smo postigli jednu od najnižih stopa smrtnosti, najjačih ekonomija i najviših stopa procijepljenosti u svijetu. Jake granice su temelj australskog načina života, kao i vladavina prava”, dodao je.

Screenshot/Instagram




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.